tiistai 24. joulukuuta 2013

2014 SEASON'S GREETINGS+ Seungrin onnettomuus

Ekana video BigBang 2014 season`s greeting jutusta.... 




Ja tosi lyhyesti Seungrin onnettomuudesta... Siis eilen, vai toissapäivänä, mutta kuitenkin maanantaina:D¨ Seungri on pienessä auto-onnettomuudessa, jossa onneksi kukaan ei vahingoittunut. Se tapahtu siis Kiinassa, Shanghaissa, kun sasaeng fanit jahtasivat/seurasivat Seungria. Jos et tiedä, mitä on sasaeng fanit, tästä videosta saat vähän selvennystä... Lyhyesti selitettynä, ne on hulluja, stalkkeri faneja... 

Takaisin asiaan. Se sasaeng fanien auto, oli ilmeisesti jotenkin osunut autoon, jossa Seungri oli ja jotain sellasta... Kukaan ei siis vahingoittunut, päästiiin pelkällä säikähdyksellä.

Seungri twiittas vielä illalla: "Lastnight small accident wasn't anyone's fault. Me? totally fine and thankfully no one got hurt!Please enjoy your holidays and merry XMAS!"

"Eilisillan pieni onnettomuus, ei ollut kenenkään syytä. Minä? Aivan kunnossa ja kiitollinen, kenellekkään ei sattunut mitään! Nauti lomastasi ja hyvää joulua!"


Pistään vaan aika hiljaseksi, ku ajattelee mitä pojatkin joutuu kestämään. Usea K-pop idoli on kertonut elämänsä olevan täyttä H*****tiä, sasaeng fanien takia. En vaan tahtois ,että pojat joutuu kärsii tollasesta.

Mitä ajattelette koko tästä jutusta?  Ja pahoittelut kun oon pari päivää myöhässä, ei oo nyt joulun aikaan ollut oikein kunnolla aikaa...

-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti