perjantai 30. elokuuta 2013

G-dragon M_countdown

Eka pientä infoo...MUn kone on edelleen rikki, mutta sain toisen koneen nyt siksi aikaa et se korjataan tai jotain. (Mulla on siis vanha kone, ei ostettu uutta tai mitää ;))
Tää on jo vähän vanha juttu ,mutta en oo päässy tänne kirjottamaan, niin sen takia tulee vasta nyt. Ja sori ,kun tää on ollut aika epäaktiivisina, koitetaan päästä hyvään rytmiin, kunhan Anni tulee lomalta.
GD:llä oli siis esitys, vissiin LA:ssa, jossa se esitti vanhoja ja uusia kappaleita. Muun muassa yhteisen kappaleen MIssy Elliotin kanssa. Se on ihan parasta ja toivon ,että GD saa siitä lisää faneja. Toivotaan ,että GD pysyy silti vanhassa tyylissään. Nyt tähän niitä videoita sieltä, laitan tähän ainakin pari en pakolta kaikkia.
-Iida



Laitoin nyt vaan nää... Se on ollut siis joku tapahtuma nimeltä Kcon, jos ymmärsin oikein. Joo en varmaa, jos tiedätte paremmin kertokaa toki ;D

2 kommenttia:

  1. jeee ihana g-d <3 ja laittakaa muistaki juttuu jooohan?!:)ei mitään pahaa kritiikkii :) vähä tiheemmin sais tulla postauksii muut muuten on ihan hyvä :)<3 jatkakaa samaan malliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, laitetaan kyllä muistakin, mutta nyt on tapahtunu kaikkee GD:llä niin vaan sen takia on tullu siitä juttuja. Ja koitetaankin ruveta tiheämpään kirjottamaan, mutta kun en nyt vähään aikaan ollut päässyt niin se vähän vaikeutti ja nyttenkin pidän ainakin viikon tätä sivua yksin... Ja kiitti palautteesta :)

      Poista