perjantai 6. syyskuuta 2013

Korean kieli ;)

Oonko ainut jota ärsyttää kun ei tajua mitään jos kattoo vaikka Bigbangin funny momentseja tai jotain muuta korealaista ilman tekstityksiä? No, mua ainakin ärsyttää ja yhtenä päivänä mä päätin että mä rupean opettelee koreaa :D Alotin opettelemisen noista alempana olevista videoista. En ite oo opetellu sitä kun vaan aakkoset ja jotain simppeleitä lauseita, kun koulukin alko ja silleen. Mutta ne aakkoset on helppo opetella ja ne on tosi yksinkertaset kun ne tajuaa. Joten nyt vaan kaikki opettelemaan!

Tossa sitte linkki videoihin jossa opetetaan ekassa osassa vokaalit ja toisessa konsonantit. Ite opettelin noista ja tein vihkoonki jotain muistiinpanoja yms. nii ne painu paremmin mieleen. 

 



Toivottavasti oli apua!
-Anni


2 kommenttia:

  1. Itellä on nyt jotain kuus tai viis sivua kaikkee juttua korean kielestä, ja just vokaalit/konsonantit, miteten sanotaan oppa ja nää, miten pyydetään anteeks, sanotaan kun rakastaa jotakuta, kiitetään, sanotaan ei/kyllä ja alotin tiistaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Kiva kun muutkin on ollu ahkeria ja harjotellu! Tämän postauksen aikaan en itse osannut yhtään mitään, mutta nytten 3 kuukauden harjoittelun jälkeen mulla onkin jo yksi ja puoli vihkoa juttua korean kielestä. Ollaan siis Iidan kanssa harjoiteltu noin 3 kuukautta yhdessä pari kolme kertaa viikossa, mutta ennen sitä Iida oli harjotellut jo paljon :)
      -Anni

      Poista